Skötväska/Väska

Här nedan finner du information om väskorna jag syr. Väskorna  som jag syr är min egen modell och mitt egna mönster. Måtten är ca 38 cm bred, 28 cm hög och 13 cm djup.

Fack

Totalt 8 fack förutom det stora i mitten. Facken för skötväska fördelar sig enigt följande: Ett fack utanpå på baksidan med dragkedja för tex plånbok. Ett på sidan för vattenflaska, två frampå under locket men på utsidan. Inuti: Två mot bakkanten för tex våtservetter/blöjor, ett på sidan för nappflaska samt ett mindre framåt för tex mobiltelefon eller annat. Se bild här

För dataväska är det samma fack runtom, men inuti är det ett vadderat/vattenavvisande fack mot ryggen av väskan med stängning för dator (mått 36×28) samt ett mindre för tex mobiltelefon. Den kan även fås med smalare botten, tex 9-10 cm. Se bild här

Kant/ botten/axelrem

Jag oftast  detta i bävernylon. Det är ett slitstarkt och vattenavvisade material för att väskan ska hålla längre. Färgerna på bävernylon är begränsade men jag försöker matcha så väl det bara går.

Manchester och foder

Som detaljer på väskan har jag valt att använda mig av manchestertyg, samt enklare mönstrat foder. När du beställer så tar jag mig friheten att passa ihop färgerna utifrån de tyger jag har hemma. Jag använder mig så mycket det går av återbrukat material, både vad gäller textilier men även dragkedjor och andra tillbehör. Det är mycket viktigt för mig att alla tyger harmonierar/matchar i färg.

Anpassa din väska

  1. Tygval: Priset är 1299-1599 kr inkl moms, variationen beror på tygval se tyggalleri för väskor. Jag kan såklart sy i ditt egna tyg också, kostnaden då är 1299 kr inkl moms. Tygerna försöker jag hålla uppdaterade men med reservation för slutförsäljning.
  2. Stänga locket: Som stängning på väskan kan du välja att få dolt magnetspänne eller med läderrem i naturfärgat läder. Läderremmen gör att man kan knäppa väskan men är inte lika ”snabb” att komma in i som med magnetspänne. Ingen prisskillnad.
  3. Skötväska eller Dataväska: Vill man inte ha väskan som skötväska har jag gjort annan inredning, en variant är med vadderat datorfack istället för blöj/våtservettsfack.  Se bilder här
  4. Vaxat tyg. De flesta tyger går att vaxa med ekologiskt vax så att de står emot väta bättre. De blir inte helt vattentäta och är som vilken impregnering som helst, de försämras med tiden. Baksida samt locket vaxas samt även kant och botten om det inte är i bävenylon. Desto grövre tyg desto bättre effekt. Vanliga lakanstyger slår ifrån sig väta men blir inte lika täta. Fråga gärna när du väljer tyg. Extra kostnad 150 kr.

Tillbehör till din skötväska

Skötfilt

Skötfiltarna är gjorda i vanligt tyg på utsidan , ett lager stoppning och plastad frotté, tvättas i 40 grader men krisar det så går 60 grader också bra, dock sliter det lite mer på den plastade frottén och livslängden kan förkortas något. Priset tillsammansmed väska är 179 kr och vill man enbart köpa en skötbädd kostar de 219 kr. Se bilder här

 

Leveranstid för en väska är normalt 4-6 veckor. För aktuell tid kontakta mig. Jag tillämpar förskottsbetalning och leveranstiden börjar från den dagen då fakturan är betald.

Har du frågor och funderingar kontakta mig gärna.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s