Villkor Retur/Ångerrätt

KÖP

Alla mina produkter är handgjorda av huvudsakligen återanvänt material vilket gör varje produkt unik.  Textilierna kan ha vissa spår från sitt förflutna vilket inte betyder att produkten på något sätt  är felaktig. Eftersom jag använder mig av återanvänd textil kan det inte betraktas som nyskick men jag försöker  ge en rättvis bild skicket på mina produkter både i text och bild. Tänk på att bildskärmar kan återge färger, nyanser och ljusstyrka lite olika och att jag kan därför inte garantera att bilderna återges korrekt på din skärm.

I priserna ingår alltid moms med 25 %. Porto tillkommer. För att handla  måste du vara minst 18 år fyllda.

Vid eventuella prisändringar i gäller det pris som var aktuellt vid din beställning.

Fröken Skogsbär är registrerat företag och innehar F-skatt samt är momsregistrerat.

LEVERANS

Leveranstid

Vid beställning är leveranstiden  6-8  veckor men kan vairera något. Om den är längre så återkommer jag till dig vid beställningstillfället.
Vid beställning av babynest försöker jag sy dem i den ordning man har BF och i största möjligaste mån hinna innan bebisen är ute.

Ditt köp i från butiken skickas normalt inom 2-7 dagar efter att din betalning registrerats. Mindre produkter skickas med posten som vanligt A-brev. För större produkter (babynest, väskor, lapptäcken) gäller frakten på 59 kr. Har du valt den 59-kronors frakten så skickas ditt paket spårbart med Posten eller Schenker, beroende på ditt val i utcheckningen. Notera att det tar 2-5 dagar extra med Schenker att ett paketet levereras. 

Leveransföreseningar

Ibland uppstår leveransförseningar utom min kontroll. Om det inträffar frånsäger jag mig ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit.

BETALNING

Vid beställning av väskor, babynest och lapptäcken tillämpar jag förskottsbetalning. Efter vi kommit överens om tyg så skickar jag en faktura. Leveranstiden gäller efter den dagen då betalningen registreras. Vid andra beställningar så skickar jag bilder samt faktura efter att din beställning är klar.

Kort
Du kan betala direkt med ditt betalkort i butiken. Ingen kortinformation sparas.

Faktura

Vid beställningar skickas en faktura till din epost som du uppgett. Inbetalning sker då till mitt Bankgiro.

FRAKT/PORTO

Mindre produkter (börsar, necessärer, napphållare, skötfiltar) skickar jag med posten, Porto med 19 kr tillkommer.

Större artiklar (skötväskor, babynest, lapptäcken,kuddar) skickas med Schenker eller postens Skicka Lätt, spårbart, porto 59 kr oavsett hur stor din beställning är.

Ditt köp i webbutiken skickas normalt inom 7 dagar efter att din betalning registrerats. Notera att det tar 2-4 dagar att med Schenker att paketet levereras. Önskar du annat fraktalternativ vänligen kontakta mig.

Det går också bra att efter överenskommelse hämta varorna hos mig i Kallhäll, Järfälla .

REKLAMATION

När du tar emot din vara är det viktigt att du direkt besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt postcenter eller direkt till transportören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar. E-posta på info@ frokenskogsbar.se

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, eller om du fått fel vara, kontakta mig snarast via epost: info@frokenskogsbar.se  så att jag kan rätta till felet. Skicka inget i retur innan du kontaktat mig.  Jag löser inte ut postförskott eller varor skickade mot efterkrav.

Vid reklamation står jag  för returkostnaden samt eventuell ny portokostnad.

RETUR/ÅNGERRÄTT

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller ej specialtillverkade eller REA-varor.
Om du skulle ångra ditt köp vänligen kontakta mig på: info@frokenskogsbar.se.

Vid retur/byte ska varan vara oanvänd och returneras välpacketerat så att den klarar av postens hantering. Kvitto/orderbekräftelse kan eventuellt behöva uppvisas. Spara alltid detta, då du endast kan returnera en vara som är köpt direkt av mig, dvs ej köpt i andrahand. Vid byte står du för returporto samt den nya varans porto.

Efter att jag mottagit och kontrollerat varan skickar jag ersättningsvara eller gör en återbetalning av värdet på varan (ej frakt) till ditt konto inom 14 dagar.

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s